Penghantaran Burger No 1 Gelang Patah & Nusajaya: Jenis Burger Jenis Burger ~ Penghantaran Burger No 1 Gelang Patah & Nusajaya

Jenis Burger
Burger Biasa.
Burger biasa adalah burger yang mana salah satu pilihan dari Ayam atau daging bersama roti dan sayuran seperti kobis, salad dan timun. Sos dan mayonis adalah seperti biasa.

Burger Benjo.
Burger benjo adalah burger yang mana hanya telur bersama roti dan sayuran seperti kobis, salad dan timun. Sos dan mayonis adalah seperti biasa. 

Burger Double.
Burger double adalah burger yang mana salah satu pilihan dari Ayam atau daging sebanyak 2 lapisan bersama roti dan sayuran seperti kobis, salad dan timun. Sos dan mayonis adalah seperti biasa.

Burger Special.
Burger special adalah burger yang mana salah satu pilihan dari Ayam atau daging dan dibalut bersama telur, roti dan sayuran seperti kobis, salad dan timun. Sos dan mayonis adalah seperti biasa.

Burger King.
Burger King adalah sebuah burger yang mana ayam dan daging disatukan didalam satu burger bersama roti dan sayuran seperti kobis, salad dan timun. Sos dan mayonis adalah seperti biasa.

Burger King Special.
Burger King adalah sebuah burger yang mana ayam dan daging disatukan didalam telur yang dibalut bersama. Roti dan sayuran seperti kobis, salad dan timun. Sos dan mayonis adalah seperti biasa.

Cheese atau Keju.
Cheese atau Keju adalah tambahan dimana ianya lebih melazatkan burger tadi. Keju diperbuat dari susu lembu yang berkualiti tinggi dan rasanya lebih sedap. Cheese atau Keju ini boleh di tambah pada Burger biasa, benjo atau burger special. Untuk diet ianya amat digalakkan kerana ianya dapat mengenyangkan dan memberi kita tenaga sepanjang malam.

Lain-lain yang menjadi pilihan.
Burger Kambing
Burger Burung Unta (Ostrich)
Burger Arnab
Burger  Rusa
Burger Ikan
Oblong Ayam
Oblong Daging Lembu

Menu sampingan untuk anda cuba.
Roti John Mini

0 comments: